Simona Gherghe este din nou însărcinată

Suspiciunile că Simona Gherghe este însărcinată a doua oară au fost spulberate. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct va deveni mamă din nou, ea fiind dată de gol de Dan Capatos, colegul ei de trust, în direct, în urma unei gafe.

Simona Gherghe a evitat, în ultima perioadă, să răspundă concret la întrebarea dacă este sau nu însărcinată pentru a doua oară, dar iată că adevărul a ieșit la iveală fără voia ei. În momentul în care a citit o știre speculativă referitoare la acest subiect, Dan Capatos a mărturisit adevărul, fără să vrea: „V-am zis eu?!”, s-a dat de gol el, fără să realizeze că știrea citită era una… cu semnul întrebării. De altfel, în urmă cu două săptămâni, când a avut-o invitată pe Andreea Bălan, și ea însărcinată, moderatorul a afirmat, extrem de sigur pe informații, că mai sunt și alte vedete gravide, dar care încă nu au făcut public anunțul. Acum a făcut tot el lumină în acest caz și este evident faptul că se referea la Simona Gherghe.

Simona Gherghe este protagonista copertei VIVA! din luna noiembrie, revista pe care o puteți găsi la toate punctele de difuzare a presei. Prezentatoarea TV vorbește, în premieră, despre viața ei de familie, și, implicit, despre Ana Georgia, fiica ei născută în urmă cu un an și jumătate. Întrebată despre viața în trei, Simona a răspuns: „Total diferită de cum era în doi (zâmbește). Suntem împliniţi, Ana ne-a ajutat să ne cunoaştem şi mai bine. E cu mult mai multă adrenalină, cum cred că e în casele tuturor celor cu copii mici. Viaţa cu Ana e minunată. Şi foarte grea, cã n-aş vrea sã-ţi spun acum cã-i totul numai lapte şi miere. Sau cel puţin aşa mi s-a pãrut mie primul an. Cumva, am depãşit greul cel mare, că merge singură, de vreo patru luni, şi are o oarecare independenţã… Chiar cã e mai simplu. Una peste alta, mai puţin somn, o mie de griji, suntem mai mereu cu gândul la ea, sã-i fie ei bine”.